Over de Uitgever

Mijn.naam is Ági Pindrok (Ágnes), ik ben geboren in 1976 in Hongarije en woon sinds december 1996 in Nederland.  Ik heb twee prachtige kinderen, geboren in 2002 en 2003, die mijn leven bijzonder hebben verrijkt. Sinds mijn jeugd houden vragen over de zin van het leven mij bezig en hoe onze invloed daarop kan zijn.  Nadat ik veel literatuur erop heb nageslagen  en cursussen heb  gevolgd over deze thema’s en uit mijn eigen ervaringen, was het niet moeilijk om mijn conclusie te trekken dat we wel degelijk bijdragen aan ons eigen leven. En om ons leven positief te kunnen beïnvloeden in plaats van negatief, hebben we een grote dosis zelfvertrouwen, zelfrespect, een positieve instelling en een open geest nodig.

Deze gedachten wilde ik mijn kinderen ook al sinds hun geboorte meegeven. Ik was op zoek naar kinderboeken van bekende namen over deze thema’s zoals Eckhart Tolle, Wayne W. Dyer en Louise L. Hay, die mij zouden kunnen helpen met deze missie. Ik heb ook een aantal vertaalde boeken in het Nederlands van hen gevonden op de website van Palaysia, waar u meer van dit soort boeken kunt vinden. Het boek van Andrea Beck getiteld De Geheimenfee kwam ik in 2013 tegen in het Hongaars. Dat heeft een bijzondere meerwaarde in mijn zoektocht voor mijn kinderen. Toen was mijn dochter al elf jaar, toch vond zij de verhalen nog steeds erg leuk en leerzaam. Net als ik! Al die boodschappen worden op zo’n leuke manier overgebracht via situaties uit het dagelijkse leven, dat wij eigenlijk het liefst het boek in een keer uit wilden lezen.

Omdat ik al heel lang op zoek was naar een manier waarop ik ook andere kinderen zou kunnen helpen om de bovengenoemde doelen te bereiken, heb ik 2015 een kindercoach-opleiding afgerond. Tijdens deze prachtige opleiding heb ik veel waardevolle mensen mogen ontmoeten, heel veel nieuwe kennis opgedaan en me nog meer in deze materie kunnen verdiepen. Toch merkte ik al snel dat ik mijn roeping nog niet volledig had gevonden. Op de een of ander manier wilde ik tegelijk meer kinderen bereiken en een steentje bijdragen aan hun positieve ontwikkelingsproces. Eindelijk, eind 2016, werd mijn doel uitgekristalliseerd en heb ik besloten om De Geheimenfee naar Nederland en België te brengen. Andrea Beck deelde mijn wens en nu is het boek hier! Hierbij wil ik graag iedereen bedanken die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het ontstaan van dit boek.
En u en uw (klein)kinderen wens ik heel veel lees- en leerplezier!